Şbt

Haydi sağlıklı yaşam için harekete geç! 10 bin adımla başlayın. Sürpriz hediyeleri kaçırmayın!

Ock

Her yeni güne, "Bugün 24 saat ve her saniyesi çok kıymetli" diyerek başlayan "Eğitim Takvimi"nde, "Günün Sözü", "Günün Kelimesi", "Günün Atasözü", "Günün Doğrusu", "Günün Oyunu" gibi bölümler yer alıyor.

Kas

İhtiyaç ve Norm fazlası öğretmenlerimizin atama takvimi belli oldu.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığımız sistem odasında 08/11/2019 Cuma günü 21:00 - 23:00  saatleri  arasında yapılacak olan Sistem Bakım ve İyileştirme çalışmaları nedeniyle söz konusu saatlerde  MEB internet erişimi, www.meb.gov.tr, MEBBİS,e-Okul,DYS,meb.k12.tr,E-Posta vb. servisler hizmet veremeyecektir.

Ekm

İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşu münasebetiyle Taksim Atatürk Anıtı'nda bir tören düzenlendi.

Ekm

Dünya Etnospor Konfederasyonundan (DEK) düzenlemiş olduğu , Etnospor Kültür Festivali, 3-6 Ekim'de Yeşilköy Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek.

Festival, Arjantin'de her yıl geleneksel olarak düzenlenen, tüm dünyanın yakından izlediği pato gösterilerine sahne olacak.

Arjantin'in en önemli etkinliği olarak dikkati çeken turnuvalarda yer alan takımlar, festival sayesinde Türkiye topraklarında kıran kırana bir mücadele verecek. Ülkenin geleneksel spor dalı olarak varlığını 160 yıl önceki ahengiyle sürdüren ve ülkenin her kesimi tarafından heyecanla takip edilen pato, festivalin en gözde sporlarından biri olarak ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak.

Pato, sporda takım başarısının önemini ortaya koyan bir spor dalı olarak, festivalin bu yılki azim, kararlılık ve mücadele temasını vurgulayacak.

Türkiye ve tüm dünyadaki geleneksel sporların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Etnospor Kültür Festivali'nde, Arjantin'in geleneksel spor dalı patonun yanı sıra geleneksel okçuluk, yağlı güreş, şalvar güreşi, kuşak güreşi, aba güreşi, mas güreşi, mangala, aşık atma, atlı cirit, kökbörü ve atlı okçuluk olmak üzere 12 geleneksel spor dalı sevenleriyle buluşacak.

Eyl

Sağlık Dostu Kantinim Projesi, yeni eğitim öğretim yılında tüm İstanbul'a yayılacak.

Eyl

"Bu dijital alt yapı sayesinde çocukların yıllar itibarıyla bütün öğrenim hayatı boyunca izlenmesi, değerlendirilmesi ve geliştirilmesi için bir yol haritası koyabilme imkânı doğuyor."