Ekm

Öğrenci güvenliği kapsamında okulumuzun parmaklıkları Okul Aile Birliğinin desteği ile çim çit ile kaplanmıştır.

Ekm

Okul Psikolojik Danışmanımız Seval Seven tarafından 1. Veli Akademisi gerçekleştirilmiştir. Katılımları için velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Öğrencinin öğrenim görevini yerine getirebilmesi için iyi görmesi gerekir. Modern eğitimde kullanılan eğitim araçlarının çokluğu, aile çevresinde televizyon gibi göze-kulağa hitap eden araçların yaygınlaşması, çocuğun görme yeteneğini daha çok kullanmasını gerektirmektedir. Görme kusurları çocuk, ebeveyn, ve öğretmen tarafından bazen anlaşılabilir belirtiler gösterebilir. Ancak,çoğu zaman çocuğun görme sorunun dan ne kendisi ne ebeveyn nede öğretmen haberdar değildir. Bu durum ise öğrencinin rahatça öğrenmesini engeller. Bu testin yapılmasının amacı budur. Her sene başında öğrencilerimize uyguladığımız bir testtir. Snellen testi öğrencileri görme gücü yönünden tarama yapmak için pratik bir testtir. Aracın sağlanması hazırlanması ve uygulanması gayet kolaydır.

Eyl

İlköğretim haftası, her yıl okulun açıldığı ilk hafta kutlanıyor. Bizler de tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle coşkuyla kutladık. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun. Başarılı bir eğitim öğretim yılı dileğiyle...

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası çalışmaları tamamlanmıştır. Rehberlik servisi tarafından okul öncesi gruplarına ve 1. sınıflara uyum haftası rehberlik seminerleri yapılmıştır.

Ağu

Okulumuz okul öncesi ve 1. sınıflarına kayıt olan öğrencilerimizin şubeleri ve şube öğretmenleri belli olmuştur.

Altınyıldız İlkokulu Müdürlüğü

Okul Öncesi Yaz Okulu Kayıtlarımız Başlıyor!!!

3C Sınıfı Çevre Koruma Kulübü olarak ;
"Çevre Koruma Bilinci Kazanalım " etkinliğine katılmışlardır.
Sloganlarına desteklerinizi bekleriz :
"Altınyıldızlı Ellerle , Tertemiz Bir Çevreye . . ."

3-C sınıfı öğrencilerine ve öğretmenleri Nebahat Eryılmaz'a duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.

May

Özel Eğitim sınıfımız yıl boyunca yaptıkları çalışmalardan oluşan "Çocukça Düşler" adlı bir sergi düzenlemiştir. Emek gösteren öğrencilerimizi tebrik eder, öğretmenleri Derya Akdemir ve Elif Uğur'a teşekkür ederiz.

May

Öğretmenlerimiz Nur Turan, Kadriye üstün, Serpil Yenisolak ve Melek Bağlan'ın koordinatörlüğünde yapılan Plastik kapak toplama ve tasarım yarışması öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve katılımıyla sonuçlanmıştır. Yarışma katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, emek harcayan değerli öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okul temelli mesleki eğitim kapsamında öğretmenlerimin istek ve talepleri doğrultusunda Mutlu Gelecek Atölyesi kurucusu Özlem Kutlu Öner hocamızdan Doğa Temelli Öğrenme eğitimi aldık. Özlem hocamızın emeğine sağlık, kendisine teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerinin uyum haftası çalışmaları 5-9 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

May

4/E sınıfı öğrencilerimiz çevre temizliğine dikkat çekmek için okul bahçemizde çevre temizliği yaptılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Nur Turan'ı bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz.

May

Gıda israfını ile ilgili çizgi filmimiz.

May

Dört Beceride Türkçe Dil Yeterliklerinin Belirlenmesi ve Ölçülmesi Projesi Açık Uçlu Sorualrı Puanlama Çalıştayı Antalya'da 16-20 Mayıs 2022 tarihlerinde düzenlenmekte olup okulumuz öğretmeni Aytunç ERBAŞ çalıştayda görev almıştır.