Ara

Duygu farkındalığını ve ifade yetisini geliştirmek amacıyla düzenlenen sınıf seminerlerimiz tamamlanmıştır.

Ara

Veli Akademilerinin 2.si olan "Verimli Ders Çalışma" konulu seminer düzenlenmiştir. Katılan velilerimize faydalı olması temennisiyle teşekkür ederiz.

Ara

Altınyıldız ilkokulu Rehberlik Servisi olarak okulumuz velilerine yönelik 'Çocuklarda Davranış Problemleri', 'Olumlu Davranış Geliştirme' ve 'Anne Baba Tutumları' seminer serisi düzenlenmiştir. Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

3-F Sınıfının Yerli Malı Etkinliği

1-E Sınıfının Yerli Malı Etkinliği

Özel Eğitim Sınıfının Yerli Malı Etkinliği

2-D Sınıfı Yerli Malı Haftası Etkinliği

1-F Sınıfı Yerli Malı Haftası Etkinliği

1-C Sınıfı Yerli Malı Haftası Etkinliği

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında okulumuz öğrenci ve velilerine yönelik ilk yardım eğitimi verildi.

Ara

3-B sınıfı olarak okulumuzdaki ağaçları grup çalışması yaparak keşfettik, tanıdık ve isimlerini öğrendik. Çoook eğlendik.

Ara

3/C sınıfı olarak sonbaharın güzel renklerini bahçemizde aradık ve bulduk aynı zamanda çok da eğlendik.

Ara

1-A sınıfı öğrencileri Doğayı korumayı içselleştirmek için bahçeyi temizleme etkinliği yapmıştır. Sonrasında düşen yaprakları inceleyerek internetten resimli arama yaparak yaprağın hangi ağaca ait olduğunu öğrenmişlerdir.

Ara

Gelişen ve değişen Dünya’da çocukların teknoloji ile birlikte eve kapanmaları ve doğada yeterince vakit geçirememeleri doğadan kopuş yönünde bir sorun yaratmaktadır. Bu sorunun çocukların gelişimlerindeki olumsuz etkiyi en aza indirebilmek için çocukların doğaya dönmesini sağlamak, günlük yaşantıları içinde doğanın izlerini bulmalarını desteklemek önemli bir ihtiyaçtır. Bu yüzden okul öncesi dönemdeki çocuklarımızı sık sık doğaya çıkarıp farkındalıklarının artmasını ve gelişimlerinin olumlu yönde ilerlemesini destekliyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Cumhuriyetimizin 100. Yıl coşkusunu okulumuzda öğrencilerimizle ve velilerimizle bilirlikte yaşadık. Cumhuriyetin 100. yılında harika gösteriler ve şiirlerle prgoram hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.  Bizlere cumhuriyeti emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyoruz.