Ock

Okul Öğrenci Meclisi üyeleri sınıfları gezerek Okul meclisini ve kendilerini tanıtmışlardır.  Okul Öğrenci Meclisi, sosyal ve kültürel tüm konularda yapılacak çalışmaları planlar, temsil eder ve koordine eder. Okul idaresi ile işbirliği yapar ve eşgüdüm sağlar. Okulumuzu İlçe, İl ve Türkiye Başkanlar Kurulunda temsil eder. Okulumuzda yapılan tüm projelerle ilgili bilgi sahibi olur, projeleri izler ve onlara katkıda bulunur.

Ock

Kasım ayında Okul Meclisi toplnatısı yapılmıştır. Okul Öğrenci Meclis Başkanlığına 4-F sınıfı öğrecisi Hamza Şahin seçilmiştir.

Ara

Doğanın çocuklarımız üzerinde sosyal, bilişsel, duygusal, dilsel ve ruhsal gelişiminin olumlu etkisini destekleyeci okul dışı ortamlar oluşturarak, tüm öğrencilerimizin doğanın içinde oyun oynayarak, keşfederek, eğlenerek öğrenmelerini amaçlayan "Bahçe Okulu Projemizden" kareler...

Ara

3. ve 4. sınıf öğrencilerimize yönelik hedeflenen Verimli Ders Çalışma Teknikleri konulu sııf seminerlerimiz tamamlanmıştır.

Ara

3. ve 4. sınıflarımıza yönelik hedeflenen Stres ve Stresle mücadele etme konulu sınıf seminerlerimiz tamamlanmıştır.

Ara

Duygu farkındalığını ve ifade yetisini geliştirmek amacıyla düzenlenen sınıf seminerlerimiz tamamlanmıştır.

Ara

Veli Akademilerinin 2.si olan "Verimli Ders Çalışma" konulu seminer düzenlenmiştir. Katılan velilerimize faydalı olması temennisiyle teşekkür ederiz.

Ara

Altınyıldız ilkokulu Rehberlik Servisi olarak okulumuz velilerine yönelik 'Çocuklarda Davranış Problemleri', 'Olumlu Davranış Geliştirme' ve 'Anne Baba Tutumları' seminer serisi düzenlenmiştir. Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

3-F Sınıfının Yerli Malı Etkinliği

1-E Sınıfının Yerli Malı Etkinliği

Özel Eğitim Sınıfının Yerli Malı Etkinliği

2-D Sınıfı Yerli Malı Haftası Etkinliği

1-F Sınıfı Yerli Malı Haftası Etkinliği

1-C Sınıfı Yerli Malı Haftası Etkinliği

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında okulumuz öğrenci ve velilerine yönelik ilk yardım eğitimi verildi.