T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Altınyıldız İlkokulu

Altınyıldız İlkokulu

Telefon
02126391311
Belgegeçer
02126391312
WEB
https://altinyildizilkokulu.meb.k12.tr
Adres
Yenibosna Merkez Mah. 29 Ekim Cad, Köknar Sok A1 Bahçelievler / İSThttp//altinyildizilkokulu.meb.k12.tr Okulumuza Şirinevler ve Yenibosnadan Starcity minibüslerine binerek veya İETT 31 31E 98B ile Altınyıldız durağında inerek ulaşabilirsiniz.
Vizyon
Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır; · Öğrenmeyi seven · Sorunlara çözüm getiren, · Girişken, · Vatansever, · Yüksek donanımlı, · Üretken, · Ahlaklı, · Dinamik · Kendine Güvenen · Saygılı · Milli ve Manevi değerlere sahip Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Başarılar
Öğretmen :41
Öğrenci :767
Derslik :26
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5900
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler
09:00-14:40
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
YENİBOSNADA KUYUMCU KENT, STARCİTY AVM YAKININDA.İHLAS HOLDİNG BİNASININ KARŞISINDADIR. ATATÜRK HAVA LİMANINA 2 KM UZAKLIKTADIR.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Yenibosna Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi, Köknar Sok. A1 Bahçelievler - İSTANBUL
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Bahçelievler İlçesine uzaklık 3kmdir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
HALK OYUNLARI, KARATE, BASKETBOL, GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
İSTANBUL GENELİ ZEKA VE AKIL OYUNLARI TURNUVASI
Yazdır