Nis

Okulumuz okul aile birliğinin 2024 MArt ayı gelir gider tablosu aşağıdaki gibidir.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği bu sene dördüncüsü düzenlenen İlkokul Fiziksel Etkinlikler Talimatı(İFET) kapsamında okulumuz 1.sınıf öğrencileri ilçe birincisi olarak bölge yarışlarına gitmeye hak kazanmıştır. Yapılan yarışmalar sonucunda okulumuz bölgede 3.olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı öğretmen-veli görüşme saatleri listesi

Eyl

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu 16 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 11.00'de yapılacaktır. Genel Kurula tüm velilerimiz davetlidir.

Nis

Nisan ayı anasınıfı yemek listemiz yayınlandı.

Nis

Mart ayı anasınıfı yemek listesi yayınlandı.

Nis

Anasınıfımuz şubat ayı yemek listesi yayınlanmıştır.

Eyl

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU 17 EKİM 2022 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 11:00'DE OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR.

Tem

Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Servis İhale ve Sözleşmesi 18 Temmuz 2022 Pazartesi Günü Saat:11.00 da Okul Müdürü Sebile Küçükkaya'nın odasında yapılacaktır.

Ekm

2021/2022 Eğitim öğretim yılı Okulumu okul aile birliği genel kurulu 20/10/2021 Perşembe günü saat 11:30'da okulumuz konfrerans salonunda yapılacaktır.

Genel kurul toplantısına bütün velilerimiz davetlidir.

İstanbul İl Milli eğitim Müdürlüğü Kasım eylem planı açıklandı.

Ekm

2020/2021 Eğitim öğretim yılı Okulumu okul aile birliği genel kurulu 21/10/2020 Perşembe günü saat 11:30'da konfrerans salonunda yapılacaktır.

Genel kurul toplantısına bütün velilerimiz davetlidir.

Mrt

Çocukların gelişim sürecinde etkin rol model olan velileri pratik bilgilerle daha aktif şekilde desteklemek amacıyla hazırlanan "BİZDEN" adlı aylık bültenin Mart sayısı yayımlandı.

Şbt

Okulumuz park tarafı giriş kapısı güvenlik nedeniyle sadece aşağıda belirtilen saatlerde açık olacaktır. Velilerimizin bu saatler dışında okul giriş çıkışlarını metro inşaatı tarafında bulunan ana giriş kapısından yapımalarını önemle rica ederiz..